Welkom bij Kloosterman & Sietzema Boomrooierij!

Neem contact op

Over ons

Over ons

Kloosterman & Sietzema Boomrooierij is een samenwerking tussen J. Kloosterman Boomrooierij en Sietzema Boom- en Bostechniek. Twee bedrijven met dezelfde passie die de handen ineengeslagen hebben om te kunnen doen waar ze goed in zijn: Bomen rooien.

Historie

In 1978 is Jan Kloosterman in Twijzelerheide zijn eigen onderneming gestart. De diensten bestonden toen voornamelijk uit grondverzet werkzaamheden. Later is het frezen van stobben met een eigen ontwikkelde stobbenfrees hier aan toegevoegd. Om aan de hoger wordende eisen van de markt te kunnen voldoen is eind jaren '80 het rooien van bomen er bijgekomen om zo een compleet dienstenpakket te kunnen leveren. Vanaf 1998 is er een samenwerking met Sietzema Boom- en Bostechniek ontstaan. Sindsdien is het bedrijf flink uitgebreid en nog altijd groeiende. Met een enthousiast team van gedreven medewerkers en een indrukwekkend machinepark kunnen we elke klus aan!

Diensten

Bomen rooien

Bomen rooien

Het verwijderen van een boom kan een complexe en tijdrovende bezigheid zijn. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat elke klus snel en vakkundig uitgevoerd wordt.

Takken versnipperen

Takken versnipperen

Bij de verwerking van een omgezaagde boom worden de takken versnipperd en afgevoerd. We hebben versnipperaars in verschillende groottes met kraaninvoer of handinvoer.

Bomen snoeien

Bomen snoeien

Ook voor al uw snoeiwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Met onze hoogwerkers en speciaal gereedschap voor bomen snoeien draaien wij ons hand hier niet voor om.

Stobben frezen

Stobben frezen

Na het omzagen en verwerken van de boom blijft de stobbe over. Ook deze kan door ons weggewerkt worden met behulp van onze speciale freesmachine. Voor moeilijk bereikbare stobben hebben wij een kleine freesmachine tot onze beschikking.

Contact

Meer weten over Kloosterman & Sietzema Boomrooierij?
Hebt u op- of aanmerkingen of wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op via onderstaande contact informatie.

Contact informatie

A. Sietzema
Koartwald 8
9283 TX Surhuizum
Telefoon: 06-53869757
Tel/Fax: 0512-362019
E-mail: auke@kloostermansietzema.nl

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.